Polska Izba Hotelarstwa

Szkolenia

Home »  Szkolenia

AKADEMIA KUCHNI POLSKIEJ

Nowa formuła szkoleń Polskiej Izby Hotelarstwa zawiera się w podstawie programowo – edukacyjnej dla kucharzy, mistrzów kucharskich oraz kelnerów.

  • Akademia Kuchni Polskiej – to cykl szkoleń o różnym poziomie kształcenia oraz długości szkoleń.
    Obejmuje wyłącznie praktyczne zagadnienia kuchni polskiej, cenionej przez konsumentów polskich i w coraz większym stopniu zagranicznych.
  • Akademia Kuchni Polskiej – to także nowy, ważny element w Strategii Marketingowej Polski.
    Trenerami AKP są mistrzowie w zawodzie kucharza, wyspecjalizowani w tworzeniu menu kuchni włościańskiej, szlacheckiej oraz regionalnej.

Abiturienci kursów, po zakończeniu testów zawodowych otrzymają Zaświadczenia Branżowe.

Akademia Kuchni Polskiej zaprasza wszystkich zainteresowanych zdobyciem wiedzy i doświadczenia.